Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Подготвителен лагер на ФК „Етър“ в Дряново

юни 20, 2016 @ 8:00 am - юни 30, 2016 @ 5:00 pm

През лятото на 2011 г. на подготвителен лагер в Дряново пристигна отборът на „Лудогорец“ – тъкмо спечелил място в „А“ група. И така се подготви, че стана шампион. От тогава минаха пет години, стадионът в Дряново претърпя сериозен ремонт и сега е в отлично състояние. Заради това е съвсем нормално да влиза в плановете на клубовете, които провеждат подготовката си в България.

Вижте: Спортните бази в община Дряново – описание и снимки

За лятото на 2016-та вече има един потвърдил отбор – великотърновският „Етър“, който се завърна в професионалния футбол и през новия сезон ще участва във Втора лига на България (новата „Б“ група). Болярите ще бъдат на дряновска територия от 20 до 30 юни. Дали след това ще се представят успешно, както го направиха „Лудогорец“? Пожелаваме им го 🙂

В момента старши треньор на отбора е известният Ферарио Спасов – извел „Литекс“ до титлата през 1999 г., ръководил и ЦСКА, „Ботев“ (Пловдив) и др. За всеки любител на играта би било интересно и полезно да види как работи един от най-добрите специалисти в България, така че наминете през стадион „Локомотив“ в Дряново до края на юни.

P.S. На 13 юли в Дряново ще се изиграе контролна среща между „Етър“ и „Нефтохимик“.


Да вметнем още две неща на тема спорт:

  1. На 14 юни отново бъкаше от детски отбори на стадиона в Дряново, явно пореден турнир:

Деца - стадион, лого

 

      2. Преди няколко дни на тенис кортовете в спортен комплекс „Локомотив“ се е провел регионален тенис турнир до за играчи до 12 г. В надпреварата са участвали 27 деца.

Спортен комплекс "Локомотив"

При момчетата шампион е станал Димитър Пенчев („К 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@destinationdryanovo.vtnews.bg to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.